Čokoládovna Janek Krabička s pralinkami a lanýži pistáciová, 20ks
Čokoládovna Janek Krabička s pralinkami a lanýži pistáciová 20ks
Tento druh jste si oblíbili ve velkém a tak jsme se rozhodli vám to všechno zjednodušit a urychlit.
Pozor pro milovníky pistácií ! Krabičku jsme naplnili dle vašeho přání pistáciovými pralinkami a nugáty.
Pralinka, to není jen rum. A lanýž? To nemusí být jen houba vyčmuchaná prasečím rypákem. Pro nás to je spojení té nejkvalitnější čokolády s variací chutí. Všechno poctivé. Ručně slazené do posledního detailu.
Hmotnost: 210g
BALIT? UMÍME!
Balíme stejně poctivě, jako vyrábíme. Ať se má naše čokoláda na cestě k vám jako v bavlnce.
- Srovnáváme, neházíme. Do krabic všechno pečlivě vyskládáme a znovu to kontrolujeme. Vážíme si totiž našich čokolád i vás.
- Obalujeme a vycpáváme. Každý kousek dostane vlastní bublinkovou folii. Pevnou kartonovou krabici navíc pořádně vycpeme, aby se jednotlivé produkty ani nehnuly.
- Chladíme ve vedrech. Když se teplota vyšplhá nebezpečně vysoko, dáváme do krabic navíc chladicí medium (suchý led). Díky tomu se čokoláda jen tak nerozteče.
- Natočili jsme pro vás video o balení a přepravě. Ať víte, že nekecáme.
CO VÁS ČASTO ZAJÍMÁ?
Jak dlouho mi vydrží:
- pralinky? Doporučujeme sníst do 3 měsíců
- tabulková / bean to bar čokoláda? Doporučujeme zkonzumovat od 6 do 12 měsíců
- nugát, čokoládové nářadí? Doporučujeme zkonzumovat do 12 měsíců.
Jak skladovat JANKOVY dobroty?
- Ideálně při pokojové teplotě do 20°C (18–19°C je pro čokoládu vůbec nejlepší). Rozhodně ale nedávejte do ledničky!
Začalo to v Uherském Brodě roku 2015 chutí na čokoládu. Pravou a poctivou. Čokoládu, která vám naplní každý chuťový pohárek až po samotný okraj a pak se postupně rozplyne. Se slinami se nám začaly sbíhat i myšlenky. Z touhy po výjimečné kvalitě a požitku se tak zrodila naše Čokoládovna JANEK. Děláme přesně to, na co jsme tenkrát dostali tu šílenou chuť. Děláme čokoládu bez výmluv.